Parte a companiei Biochemtech S.R.L.

Fii parte a companiei Biochemtech S.R.L.

În întreaga lume, fermierii caută posibilități ecologice pentru controlul dăunătorilor sau scapă de ei pentru totdeauna.

Biochemtech S. R. L. deschide ușile pentru fermierii care înțeleg și sunt gata pentru a schimba modul de control asupra dăunătorilor, pentru a se dezice de vechiul mod, cum ar fi produse chimice și să treacă la produsul ce este non-toxic pentru polenizatori, sănătatea omului, animalelor și mediu.

Agricultorii zilnic caută o soluție care poate fi folosită 24/24, 365/365 cu inofensivitate și cu eficiență ridicată.

Acum, de aproape 40 de ani, oamenii de știință fac cercetări despre cea mai bună soluție găsită vreodată în lume.

Companiile fac investiții de miliarde de euro pentru a deveni primii care vor arăta cele mai bune rezultate în capcanele cu feromoni.

Biochemtech S. R. L. deja de 30 de ani participă la soluția dată. Suntem siguri în aceasta și confirmăm tuturor putem să o facem împreună.

În anii aceștia, Am lucrat la sintezul feromonilor pentru mai mulți de 800 specii de dăunători la fructe, cereale și leguminoase, legume, fructe de padure, struguri, dăunători de pădure și a stocurilor.

Deschidem ușile fermierilor și companiilor care vizează un viitor mai bun, să se alăture echipei noastre, să devină partenerii și dealerii noștri în întreaga lume.